Εισαγωγές Φρέσκων Φρούτων – Εξειδικευμένη τροφοδοσία Cocktail Bars

ABA GROUP – BAR SUPPLY

Η Bar Supply ιδρύθηκε το 2012, ανήκει στον όμιλο εταιρειών της ABA Group και έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και τροφοδοσία νωπών, συσκευασμένων αναλώσιμων και εξειδικευμένων προϊόντων σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, bar και συναφείς χώρους μαζικής εστίασης.

Πρώτος και κύριος τομέας δραστηριότητας είναι τα νωπά φρούτα και λαχανικά. Η εταιρεία συνεργάζεται αποκλειστικά με πιστοποιημένους παραγωγούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, παρέχοντας κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, με γνώμονα τη συνέπεια και αμεσότητα στην εξυπηρέτηση του τεράστιου δικτύου συνεργατών της.

Δεύτερος τομέας δραστηριότητας είναι η τροφοδοσία συσκευασμένων προϊόντων τα οποία χρησιμοποιούν επαγγελματίες σε χώρους μαζικής εστίασης. Η εταιρεία διαθέτει μια διαρκώς ανανεωμένη, πλούσια γκάμα προϊόντων η οποία περιλαμβάνει κατεψυγμένο/παστεριωμένο πουρέ, σιρόπι, λικέρ, bitter, ρόφημα σοκολάτας, αποξηραμένα είδη και μπαχαρικά, καθώς και εξειδικευμένους κωδικούς που απευθύνονται στο κλάδο μαγειρικής.

H Bar Supply επενδύει συνεχώς στην περαιτέρω ανάπτυξη της, μέσω στρατηγικών συνεργασιών με εταιρείες εντός και εκτός Ελλάδας, για την προώθηση καινοτόμων προϊόντων και τη χονδρική διάθεση αυτών σε αντιπροσώπους και χώρους εστίασης σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες για την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή προϊόντων όπως τη γαλλική Pimento SAS (Pimento Spicy Ginger Drink), τη βρετανική Holy Lama Naturals (Spice Drops®) και την κορυφαία αγγλική εταιρεία εξειδικευμένου εξοπλισμού για χώρους μαζικής εστίασης Beaumont TM Limited.